Welcome to WeTokioHotel!

Once a fan always a fan..

WeTokioHotel is an unofficial fansite about the German pop/rock band Tokio Hotel. We provide you with the lates news, pictures and exclusive content which no Tokio Hotel fan will be able to resist!
For questions and/or suggestions, mail to contact@wetokiohotel.tk.

Love, the team

NL Fans: Info about the concert in Rotterdam!

Gepost door Vera On 2/11/2010
2 fans hebben afgelopen week verschillende mensen gemaild hoe het zit voor de overnachters bij Ahoy.
Mojo én de burgermeester van Rotterdam hebben terug gemaild.
LEES DIT DUS EVEN GOED DOOR (als je van plan was om te gaan slapen ;) )

Wij hebben u uitgebreid aan de telefoon gehad en uitgelegd dat wij jarenlange ervaring hebben met deze concerten en deze doelgroep. Ook hebben wij u geprobeerd uit te leggen dat wij ons uiterste best doen om het onze bezoekers naar de zin te maken. Wij gaan echter niet al enkele dagen voorafgaand aan het concert voor onderdak, elektra, eten & drinken zorgen. Wij zijn namelijk van mening dat het absoluut niet aan te raden is om deze jonge bezoekers al dagen van tevoren op het voorplein van Ahoy te laten bivakkeren. Helemaal niet in deze kou. Vandaar dat wij dit dan ook niet toestaan. Dit is ook in overleg gedaan met de zaal en de band.
Wij verzoeken u en andere ouders dan ook om uw verantwoordelijkheid te nemen en uw kind ervan te overtuigen pas op de ochtend van het concert naar Ahoy te vertrekken. Op deze manier kan zij namelijk ook het meest genieten van het concert zonder de vermoeidheid van dagen met weinig nachtrust.
Met vriendelijke groet,
Mojo Concerts


Bedankt voor je e-mail van vorige week dinsdag over het optreden van de groep Tokio Hotel in Ahoy' op 23 februari a.s. Daarin schreef je te verwachten dat jonge fans van Tokio Hotel de nacht (of zelfs enkele dagen) voorafgaand aan het concert op straat zullen rondhangen of voor de ingang van Ahoy' zullen gaan liggen, om zo de beste plek tijdens het concert te bemachtigen.
Mijn antwoord is dat de organisatie en de politie alles doen wat zij kunnen doen om de toestroom van fans zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik weet dat de organisatie en de politie hebben besloten om op de dag van het concert, 23 februari, al vanaf 7 uur 's ochtends alle fans toegang te verlenen tot het complex van Ahoy'. Fans zullen op volgorde van aankomst worden toegelaten tot een door Ahoy' geordende wachtrij. De hele dag zullen de faciliteiten van Ahoy', zoals toiletten en verkoop van water, frisdrank en snacks, tot jullie beschikking staan.
Ik wil alle fans ten zeerste afraden om 's nachts, zeker bij deze kou, buiten te vertoeven. Dat is echt onverantwoord. Ik vind dat jullie zelf, maar ook jullie ouders, een eigen verantwoordelijkheid hierin hebben. De gemeente zal dus ook geen slaapplaatsen gaan regelen voor degenen die dat wel doen. Tegen fans die al voor 7 uur 's ochtends plaats willen nemen in een geimproviseerde wachtrij kan de politie optreden, op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening. Daarnaast kan de politie mensen altijd tegen zichzelf in bescherming nemen, bijvoorbeeld wanneer het heel koud is. De dagen voorafgaand aan het concert zal de politie rond Ahoy' extra surveilleren.
En ja, ook ik heb wel eens van Tokio Hotel gehoord. Ik heb een dochter die ongeveer even oud is als jij.
Ik wens jou en alle fans van Tokio Hotel een fantastisch concert toe. Wees verstandig en ga niet al voor 7 uur 's ochtends buiten lopen of liggen. Veel plezier!
Hartelijke groet,
Burgemeester Aboutaleb

0 Response to "NL Fans: Info about the concert in Rotterdam!"

Een reactie posten